bangai cardinal

Pterapogon kauderni

Foder pellets mysis flingfoder

Temp 24-26

Storlek 8-10cm

Lever

Färg vit svart och lysande/blänkade prickar på hela kroppen

Akvarium 150 l

Köpte 3 st och hoppades att jag skulle få en av varje kön. Efter någon månad dog en och då blev jag orolig om de var något som var fel med vattnet eller nått men efter några månader till visade det sig att jag hade ett lekande par kvar=)=)=) . Tror inte man kan se skillnad på hona och hane förutom när hanen får äggen i munnen, då kan man skilja på dom.

Min första lek blev precis född 1 dec (2020) inte många yngel att leka med

men dom behöver jö nått försök innan dom vet hur man ska göra

Övrigt är det någon lätt saltvattensfisk du ska odla ska det vara denna säger dom.
personligen tycker jag inte alls om den men funderar på att skaffa ett par pga att testa odling.

besök gärna min hemsida

www.saltvattensakvaristjavisst.se

läs mer om

glasrosor

Alger

koraller