27 12 2019 börjar detta lilla test så vad som händer vet jag inte änn =)=). jag hoppas att jag gör detta test med bilder nu varje dag i 3-5 dagar i rad för annars vet man jö inte om det funkar eller inte

27/12 innan behandling
27/12 efter behandling
27/12 innan behandling
27/12 efter behandling

Så de intressanta är nu om glasrosen är borta imorgon eller den kommit tillbaka, de jag vet är att en glasros är en anemon så den kan flytta på sig så bara för att glasrosen inte är på samma ställe imorgon betyder det inte att den är död

06 01 2020 jahupp behandlat glasrosorna 3 gånger idag blir 4 gången

vill påstå att det hjälper men du måste vara aggressiv och köra 2 veckor stenhårt och verkligen plåga dina glasrosor. dumt när man har en glasros precis jämte en anemon,

Men vill påstå att det funkar om du orkar behandla i 2 veckor tid varannan dag . mer bilder kommer ikväll.

andra alternativ som finns är pincettfisk, filfisk ,räka eller kanske nakensnäcka läs mer om bästa djuret på min hemsida

kolla gärna min hemsida

https://www.saltvattensakvaristjavisst.se/