Äntligen fick jag yngel på dessa, men vilken tid de tog

ca 24 timmar

beräknat att jag skulle se levande yngel i munnen 2 dec, 1 dec släppte hanen 2 yngel varför???

ev för att den märkte att den ena var konstig för den överlevde inte natten

men den andra simmar och verkar hur frisk som helst. 5-6 dec har hanen haft ynglerna i munnen i en vecka och borde släppa ut dom (detta gör dom alltid kvällen innan precis släckning) så undrar var jag är varje kväll innan läggning?? =)=)

smart

Min tanke är att mata ynglerna med död rotifers, egentligen vill dom ha levande foder men det ska funka med rotifers fryst oxå men inte med samma resultat. Jag är jö inte ute efter att odla yngel för att sälja eller nått utan vill bara ha ett gäng som lever hela livet i rottne =)=)=)

5 dagar

05 12 2020 matar med fryst rotifers så kanske inte äter lika bra som om man hade matat med levande mat

5 dagar gammal, ändrat färg på magen och fått mer svart tydlig färg på svansen haha (bakfenan)

10 12 2020

10 12 2020

LEK 2

Nu är det nära hanen kommer släppa ynglerna senast 22 januari

Måste flytta på paret efter denna lek, matar alldeles förmycket så alla mina koraller får nya grannar AIPTASIA glasrosor =(=(=(=(, har 2 st räkor i men ser inte ut som dom vill äta dessa för tillfället