Tex clownfiskar måste ha anemoner för att överleva.

Idag där 100% av alla clownfiskar som säljs i butiken är uppfödda i fångenskap så finns de inga anemoner, och därför idag så har inte änns clown fiskarnars föräldrar sett en anemon.

Ute i det vilda måste en clownfisk ha en anemon för att överleva för clownfiskar är riktigt usla simmare för att vara en fisk.

Varför äter mina pepparmintsräkor inte upp mina glasrosor

Man måste ha lite tur eller helt enkelt inte mata i ditt akvarium så man tvingar räkan att leta efter mat och då smakar dom på glasrosen istället för att simma förbi den. lika dant med filfisk dom måste veta att dom kan äta dom .

En sjöstjärna utan arm i butiken köpa den???? Absolut nej

Absolut en arm växer ut på en sjöstjärna om den har allt den behöver för att kunna överleva. men har armen försvunnit i butiken så kommer den förmodligen snart dö tyvärr, en sjöstjärna som inte får tillräckligt med mat börjar äta upp sig själv inifrån så när armarna blir kortare kan de vara ett tecken på de.

Elddvärgkejsare äter dom koraller eller inte, tyckte mitt par gärna mumsade lite på acanthanstrea, men haft någon innan som aldrig rörde korallerna.

Samma med räkan Rhynchocinetes durbanensis Kamel räkan äter den zoa eller inte. hade ett par och dom rörde inte mina zoa.