Montipora rainbow

Namn Montipora SPS = små polypiga stenkoraller

Temp 24-26

Ström stark, men inte direkt på

Ljus stark

Vattenvärden

Nitrat 0,5 mg/l

fosfat 0-0,05 mg L

Calcium 420 Kh 8-10 Magnesium 1450

Svårighet Medium bästa är att börja med en vanlig montipora grön eller brun, röd, ingen rainbow eller en forest fire

Info Montipora är en mycket vanlig och relativt enkel korall, den tillhör det artrikaste släktet av hårda koraller. Det finns krypande, plattformade och grenformade tillväxtformer. Montipora är en av de enklaste SPS en men man behöver fortfarande ha koll på sina näringsvärdern och ge den mycket ljus.

MIN INFO Min första korall var en euphyllia men min andra var en montipora och den hängde med i 3 flyttar om jag minns rätt, men sen fick den nått vit ludd på sig och så försvann tyvärr. idag har jag x antal finns många riktigt fina montipora och med bra ljus och rätt flöde så är inte montipora så svåra

Vanliga montipora

Montipora digitata finns i blå, grön och röd

Montipora setosa röd

Montipora sp bubblegum

montipora alter ego Montipora sp field of gold Montipora sp forest fire montipora sp grinch montipora sp jedi mindtrick montipora sp mystic sunset montipora sp pixie dust montipora sp reverse sunset montipora sp TC green montipora sp TC green/blue montipora sp TC mint montipora sp TC orange montipora sp TC purple montipora sp TC red montipora sp TC super montipora sp spongeodes neon

kommer bilder köpte 2 nya montipora i förra veckan så har lite att visa upp =)=)

kolla mitt instangram