Att tänka på innan semestern.

smart

Pumparna rengör dom i citronsyra, låt dom ligga i hela natten

skummaren samma här , citronsyra är bättre än ättika.

Mata fiskarna hur länge ska du vara borta 3 dagar inga problem, inte en vecka heller fast lite taskigt kanske. Men låt din granne mata med samma mat som du matar med, matar du med 3 sorter så låt din granne mata med en, räcker med halva dosen behöver inte mata mer bara för att han matar en gång var 3 dag änn när du matar 2 gånger om dagen.

osmosvatten ja nu när jag har fläkten på vattenytan avdunstar nog 10-15 l om dagen. så ska jag vara borta 10 dagar måste jag ha 150l minst förberett innan

du vet väl att man kan dela på tunze pumparna lite försiktigt med en skruvmejsel

OBS OBS OBS OBS OBS

Tänk på att rengöra alla grejorna 2 veckor innan sem, och inte sista natten innan du ska iväg med husvagnen till öland, kan bli liv då =)=)=)=) bara ett litet tips (som förmodligen gör att vi inte är mindre saltvattensakvarister efter semestern =)=)=)=))=)=))