Hur många viktiga mineraler mm finns det i ditt salt????? 10-30st, Ja man kan kolla salthalt själv och likaså är det rätt enkelt att mäta calcium, Kh magnesium, även fosfat och nitrate, men alla andra ämnen. Precis som de är med fosfat 0.03 ska du ha och koraller behöver detta för att kunna växa och trivas som bäst i ditt akvarium. Så att tillföra kh calcium magnesium är ett måste varje dag för det förbrukas mycket och snabbt, men sen har du minst lika många till som oxå behövs men som vi inte kan mäta. Det är därför jag byter vatten varje vecka då fyller jag på alla dessa viktiga små mineraler ämnen som behövs och ska finnas i ditt akvarium, så byter jag vatten så vet jag att jag fyller på dom och de ger friska växande koraller

salthalt

Ph

Kh

Na

Mg Magnesium

K

Ca

Sr

Rh

Fe

Li

Ol

So

Br

F fluoride

B

Ba barium

Se selenium

Zn zinc

Al aluminium

Ni nickel

Cs cesium

Co coboalt

V vanadium

I iodine

Mo molybdenum

Ni nickel

U Uranium

Ti titanium

Sb antimony

W tungsten

Ge germanium

Ag silver

Bi bismuth

Ga gallium

Zr zirconium

Sn tin

En lång lista JAPP därför byter jag vatten

varför byter inte du vatten ????????

Man kan skicka iväg och betala 400kr för ett test där du får reda på mer ämnen än vad du kan testa själv men ska man verkligen behöva göra de

Mina koraller vill ha vattenbyten det vill dina koraller oxå ha

så byt vatten